Bussen direct bestellen close open
Artikel:
Materialen:
Binnendiameter:
Buitendiameter:
Lengtes:
Gewenst aantal:
 
Offerte direct aanvragen close open
Product:
Materiaal:
Omschrijving:
Gewenste aantal:
E-mailadres:
Voeg CAD-bestand toe
 

Over Blexus

Zonder blokken en bussen werken heel veel machines en apparaten niet. Veel staat stil zonder deze onderdelen. Daarom zijn betrouwbare blokken en bussen nodig. Blexus in Staphorst levert blokken en bussen in alle soorten en maten.

Met ons moderne machinepark realiseren we alle klantspecificaties. Omdat we zeer korte insteltijden hebben, kunnen we ook kleine series blokken en bussen tegen een voordelige prijs aanbieden. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring, vakmanschap en innovatieve machines en robots staat Blexus garant voor topkwaliteit.

Blexus is een onderdeel van De Lange Metaal. Dit bedrijf in Staphorst is een toeleverancier van kleinere metaalproducten. Uit ons vakmanschap op het gebied van draaien, frezen, lassen en zagen is Blexus ontstaan. Voor de productie van de beste blokken en bussen hebben we een uitgekiend machinepark tot onze beschikking. Onderdelen daarvan zijn bewerkingscentra met beladingrobot of palletwisselaar, automatische zaagmachines, lasapparaten en draaibanken met een laadmagazijn voor de materialen.